ثبت نام

طرز تهیه شیرینی فندقی نسکافه ایی

1

آموزش شیرینی فندقی نسکافه ای

شیرینی فندقی نسکافه جزو یکی از شیرینی های بین المللی می باشد بافت این شیرینی بیسکویتی ولی نرم و ترد می باشد که با ترکیب طعم نسکافه و فندق و شکلات طعمی متفاوتی به شما می دهد.شیرینی فندقی نسکافه ایی مناسب برای عید نوروز و حتی پذیرایی در مهمانی ها ومجالس می باشد برای مشاهده این شیرینی خوشمزه و ساده با سایت استاد آشپزی همراه باشید.

مواد لازم:

نام مقدار
کره 130 گرم
پودرقند 50 گرم
نسکافه 2 قاشق مرباخوری
آب 1 قاشق مرباخوری
آرد 150 گرم
پکینگ پودر 4/1 قاشق مرباخوری
شکلات سفید رنده شده 150 گرم
فندق خرد شده به مقدار لازم

طرز تهیه:

کره به دمای محیط رسیده و پودرقند الک شده را داخل غذاساز بزنید تا سفید شود نسکافه را با کمی آبجوش مخلوط در حدی که نسکافه باز شود می توانید به جای نسکافه کاکائو هم استفاده کرد نسکافه را به مواد کره ایی اضافه کرده و مخلوط کنید در نهایت آرد و پکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید تا  خمیر یکجا جمع شود. خمیر را داخل ظرفی قرار دهید و سلفون بکشید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

شیرینی را بین دو کاغذ روغنی یا مشما با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید با کاتر مربع 5*5 یا 6*6 برش بزنید در صورت سخت برداشته شدن داخل فریزر چند دقیقه قرار دهید فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد روشن کنید.سپس پشت سینی کاغذ روغنی انداخته بچینید و داخل فر گرم شده با دمای  170 درجه سانتی گراد به مدت 12 الی 15 دقیقه قرار دهید.زیر شیرینی طلایی شود.به محض خارج کردن شیرینی از فر روی آن شکلات بریزید و روی شکلات فندق بریزید.

نکات مورد توجه دستور شیرینی فندقی نسکافه ایی که باید رعایت شود:

1-مواد دستور شیرینی فندقی نسکافه ایی را نیم ساعت قبل از شروع به کار در محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسد.

2-آرد و پودر قند را حتما الک کنید.

3-می توانید به جای نسکافه، پودرکاکائو اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری از آرد را کم و 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو به آن اضافه کنید.

4-خمیر شیرینی فندقی نسکافه ایی را زیاد ورز ندهید در صورتی که به روغن بیاید کیفیت شیرینی  فندقی نسکافه ایی کاهش می یابد.

5-از کاتر های دیگری می توانید به سلیقه خود انتخاب کنید و تزیین کنید.

6- دمای فر ها چون متفاوت می باشد اگر دمای فرتان زیاد است پس از ده دقیقه شیرینی را چک کنید زیر آن طلایی شده بود کافی است در صورتی اگر دمای پخت زیاد شود شیرینی بیسکویتی و خشک می شود.

7-به جای کره حیوانی می توانید از کره گیاهی هم استفاده کنید.

8-شیرینی ها را که از فر خارج کردید بلافاصله روی آن شکلات های خرد شده( رنده شده ) بریزید تا با گرمای شیرینی آب شود و فندق ها به شیرینی ها بچسبند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

::.درباره استاد آشپزی

پورتال کوکینگ استاد با مربیانی که دوره های آشپزی و قنادی را با مدرک معتبر سازمان فنی و حرفه ایی را گذرانده اند.شروع به اقدام در سال 1397 با هدف ارائه فیلم های آموزشی به زبان ساده و راحت در زمینه های آشپزی و شیرنی و زیرمجموعه های آن ایجاد شده است.که با بهرهگیری از تجربیات چندین سال خود و مربیان با تجربه در این زمینه مورد استفاده قرار داده شده است.و تضمین 100در100 دستورات را می دهیم که شما عزیزان با خیالی آسوده از آن ها بهره بگیرید.و آشنایی و بالا بردن سطح اطلاعات با دستورات مختلف و مناسب با ذائثقه ی هر ایرانی می باشد.