ثبت نام

طرز تهیه پیتزا قالبی و لایه لایه

    آموزش پیتزا قالبی و لایه لایه

    مواد لازم خمیر:

    نام مقدار
    خمیرمایه 3 قاشق چایخوری
    شکر 3 قاشق مرباخوری
    آب ولرم 4/1 پیمانه
    شیر ولرم 1 پیمانه
    نمک 1 پنسه
    تخم مرغ 1عدد
    روغن مایع 6 قاشق چایخوری
    آرد 500 گرم

    مواد رویه:مایه ماکارونی یا مرغ ریش ریش شده،سس کچاب،قارچ سرخ شده،فلفل دلمه نگینی شده،سوسیس نگینی شده،پنیرپیتزا،آویشن،نمک و فلفل سیاه و جوز هندی

    طرز تهیه:

    خمیرمایه و 1 قاشق چایخوری شکر و آب ولرم را با هم مخلوط کنید.اجازه دهید تا عمل بیاید.شیر و مابقی شکر وروغن مایع و تخم مرغ با هم مخلوط و خمیرمایه عمل آمده را اضافه و آرد را کم کم اضافه کنید.تا خمیر جمع شود. به مدت 10 دقیقه ورز دهید و سلفون بکشید.و به مدت 1 ساعت استراحت دهید.قالب کمربندی 22 یا 23 سانت را با روغن جداکننده یا مخلوط کره و روغن مایع و آرد دیواره و کف قالب را چرب کنید.یک سوم از خمیر را کنار بگذارید.مابقی خمیر را بر روی سطح کار آرد پاشی شده به کمک وردنه  به قطر 23 سانت باز کنید. داخل قالب قرار دهید.با دست مرتب کنید.و اضافات خمیر را با وردنه جدا کنید.روی خمیر سس کچاب،مایه گوشتی یا مرغ،آویشن،نمک و فلفل سیاه،جوز هندی،قارچ،فلفل دلمه،سوسیس و پنیرپیتزا بریزید.مابقی خمیر را به ضخامت یک میل کنید و با کاتر برش بزنید و روی مواد قرار دهید و مجددا به همین ترتیب تا خمیر تمام شود.سپس با چنگال لبه خمیر آخری رو به خمیر دیواره بچسبانید.روی آخرین لایه خمیر با برس و آب خیس کنید و کنجد بپاشید.. س.سیس حلقه شده بچینید.داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت طبقه وسط قرار دهید.

     

     

    ارسال دیدگاه

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    ::.درباره استاد آشپزی

    پورتال کوکینگ استاد با مربیانی که دوره های آشپزی و قنادی را با مدرک معتبر سازمان فنی و حرفه ایی را گذرانده اند.شروع به اقدام در سال 1397 با هدف ارائه فیلم های آموزشی به زبان ساده و راحت در زمینه های آشپزی و شیرنی و زیرمجموعه های آن ایجاد شده است.که با بهرهگیری از تجربیات چندین سال خود و مربیان با تجربه در این زمینه مورد استفاده قرار داده شده است.و تضمین 100در100 دستورات را می دهیم که شما عزیزان با خیالی آسوده از آن ها بهره بگیرید.و آشنایی و بالا بردن سطح اطلاعات با دستورات مختلف و مناسب با ذائثقه ی هر ایرانی می باشد.